Meteen naar de inhoud

Portret

Ik maak portretten op twee formaten, 21 x 29,7 cm (oftewel A4) en 30 x 30 cm (oftewel de grootte van een LP), beide inclusief passe-Partout. Ik werk met aquarel (waterverf) en pen, er is dus niets digitaals aan! Zo weet je zeker dat je een uniek werk krijgt.

Het maken van een portret duurt doorgaans 3-6 weken, afhankelijk van hoeveel aanvragen ik heb.

Voor een portret op A4-formaat is de startprijs €85 met twee personen. Wil je er meer personen op? Per persoon komt er dan €7,50 bij. Wil je op de achtergrond een huis, tuin, stadsgezicht of iets anders? Dan komt er €10 bij.

Voor een portret op plaatformaat is de startprijs €100 met twee personen. Voor elk extra persoon betaal je €10, voor een achtergrondverzoek €12,50.

Wat ik dan van jou nodig heb is een mailtje met héél veel trivia! Mooie herinneringen, gekke gewoontes, lieve gekkigheden en vreemde bezittingen. Wat je maar kunt bedenken. Hoe meer trivia ik kan verwerken, hoe persoonlijker het portret wordt. Vraag je nu bijvoorbeeld iets voor een collega aan, en weet je eigenlijk niet zoveel trivia? Dat is ook niet erg, met een aantal duidelijke foto’s kan ik een mooi portret voor je maken. Qua foto’s heb ik in elk geval één goed zichtbare portretfoto of selfie nodig en ten minste één foto waar iemand helemaal op staat. Ook hier geld: hoe meer foto’s, hoe beter! Ik hoef geen foto waar ze op staan zoals jij ze geportretteerd wil hebben, wat foto’s van de personen afzonderlijk zijn voldoende.

Wil je nu graag een portretje aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in met je verzoek. Ik kijk uit naar je bericht!