Meteen naar de inhoud

Ik ben Mariëlle Koster en teken onder de naam Mariëlle Tekent.

Ik woon in het wonderschone Amersfoort met meneer Tekent en naast dit bedrijfje, werk ik drie dagen als hulpverlener voor het Leger des Heils. Deze combinatie is superfijn en ik hou veel van beide beroepen.

Ik heb altijd al graag getekend en heb op de kunstacademie de fijne kneepjes mogen leren. Daarna deed ik er een decennium helemaal niets mee, tot ik als fulltime hulpverlener in 2018 een burn-out terecht kwam. In het jaar dat ik thuis zat kwam ik erachter dat ik mijn liefde voor tekenen en schilderen opnieuw wilde ontdekken, maar nu passend bij mij: om mensen blij mee te maken!

Ik maak dus heel graag werk in opdracht ♡ Mijn huidige stijl ontdekte ik in getekende liefdesbriefjes aan meneer Tekent. Klef hè! Ik werk nooit digitaal, alles wat ik maak is dus uniek. Mijn streven is om in 2053 een werkende website online te hebben (als je dit leest op mijn website, weet dat ik vervuld ben van trots). En privé is mijn doel ooit een puzzel van 2000 stukjes te maken. Voor nu ben ik HEEL BLIJ en DANKBAAR voor alle fijne opdrachten van jelui!